Silaj Stretch

Silaj, suca zengin yemlerin havasız bir ortamda süt asidi bakterilerinin etkisiyle fermantasyona uğratılması (ekşitilmesi) sonucu elde edilen bir yemdir. Yemlik ürün belirli boyutta küçültülüp balyalandıktan sonra makine vasıtasıyla stretchle sarılması işlemidir.

Özellikler:

Silaj Stretch, müşteri talebine bağlı olarak özellikleri değişir. Beyaz, Yeşil ve Siyah renklerde üretilir. Delinmeye ve UV'ye karşı dayanıklıdır, yapışma performansı yüksektir. Tüm sarma makineleri için uygundur. 50 cm x 1.800 metre, 75 cm x 1.500 metre, 25 μ, opak beyaz, kutulu olarak üretilmektedir.

Kullanım Alanları:

Yem sektörü

Katkı Maddeleri:

UV, Boya

Kullanılan Teknolojiler:

CO-EX 5 kat teknolojisi ile üretimi yapılmaktadır.